Cautare

4080 de rezultate pentru "martis beatrice un avocat de succes si frumos" (2.89 secunde)
Autismul este o tulburare ce poate afecta comportamentul, modul de gandire, comunicare si interactiune cu ceilalti. Daca despre manifestarile la copii s-a tot scris si vorbit, putine se stiu despre autismul la adulti.
Dezlipirea de retina. Cit e de periculos?
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Valeriu Stoica, Vicepresedintele PDL a declarat joi ca nu va candida pentru un post de parlamentar la alegerile din toamna si nici nu doreste sa intre intr-o competitie pentru functia de ministru al Justitiei, considerand ca "revenirile in politica nu sunt intotdeauna de succes".
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri, pentru Medifax, ca nu se pune problema convocarii unui congres extraordinar in partid, dupa alegeri, cel ordinar fiind in februarie-martie 2009, el aratandu-se convins ca Tariceanu va obtine un succes categoric in colegiul sau.
Presedintele Romaniei Traian Basescu (foto) este unul dintre cei mai de succes politicieni din prima jumatate a anului 2009, scrie duminicã un ziar rusesc, atribuindu-i succesul obtinut la CIJ in disputa cu Ucraina sau implicarea in evenimentele din R.
Basescu a anuntat cu voce tremuranda ca va avea miercuri o "interventie" cu romanii Cu ocazia depunerii juramantului de catre noul Ministru de Externe, Cristian Diaconescu, presedintele Traian Basescu a rostit marti primul discurs in care a facut referire la protestele care au debutat in urma cu 13 zile.
Ce trebuie sa faca aceasta grupare pentru a avea succes la public. ZECE gloante cu care poate darama USL-ul Multi romani sunt in alerta in aceste zile, entuziasmati de realizarea Fundatiei Miscarea Populara, retelele de socializare fiind pline de intrebari privind aceasta noua organizatie.
Asa cum s-a vazut imediat dupa lansarea sa, Dacia Logan a avut un succes neasteptat pe piata romaneasca, dar si mai neasteptat pe piata internationala.
La noul loc de munca, fiecare parcurge o perioada de acomodare, care poate fi mai mare sau mai mica. ... Specialistii in resurse umane sustin ca exista cateva etape premergatoare, care anunta schimbarea locului de munca. Aceste semnale trebuie observate si analizate cu atentie.
Masina populara a Romaniei are si ea o istorie alternativa, povesti nespuse si intamplari necunoscute publicului larg. Pentru romani, Dacia reprezinta un motiv de mandrie abia dupa aparitia Logan, timp de 40 de ani constituind un brand care nu a depasit niciodata granitele tarii.
La data respectiva, averea familiei Sarcina era estimata la peste cinci milioane de dolari, însa evolutia ulterioara a investitiilor lui Nicolae Sarcina (37 de ani), „creierul“ afacerilor derulate în numeroase judete din tara, spune altceva despre potentialul unui businessman cel putin controversat.
Administratia locala din Matasari - Gorj a retrocedat peste 100 de hectare de teren în zona Exploatarii Miniere Jilt, care asigura carbunele pentru Complexul Energetic Turceni. Pierderile pe numai patru luni sunt estimate la peste 18 milioane de euro.
Numarul afacerilor în domeniul gastronomiei din Craiova este extrem de mare. Cele mai multe ramân însa la un succes mai mult sau mai putin trecator la nivel local.
„Din experienta mea, am descoperit ca românii sunt calzi, deschisi si prietenosi.
Familia Preoteasa a reusit sa transforme o investitie de aproximativ 50.000 de dolari într-o afacere evaluata la 5.000.000 de euro.
Familia Preoteasa a reusit sa transforme o investitie de aproximativ 50.000 de dolari într-o afacere evaluata la 5.000.000 de euro.
Gasirea unui loc de munca potrivit, care sa va avantajeze, nu este întotdeauna usoara, deoarece despre cele mai multe posturi aflati prea târziu ca au fost vacante.
In timp ce unora le este greu sa-si faca o cariera in Romania, un craiovean a infiintat in Canada o firma de talie mondiala.
De la privatizarea cu succes din 2006, societatea producatoare de armament nu a incheiat nici un contract cu MApN si i s-a cerut falimentul. Numai datoriile catre bugetul de stat se ridica la 840.000 de euro.
google-analytics.com